Navigatie

Los zelf het mysterie op van het Verdwenen Spiegelpaleis d.m.v. alle bewijsmaterialen in de map en op de zeer geheime website... (12+)

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

Ministerie van Zeer Geheime Zaken: Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren

€ 14,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

*Voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 12 jaar*


 

 

"Leuk, zeer creatief en Zeer Mysterieus: het Ministerie van Geheime Zaken slaat de spijker op z’n kop"

 Coolesuggesties.nl

Het spannendste Speurboek met jou in de hoofdrol!: los zelf de zaak op van het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren...

Wat gebeurt er als het wereldberoemde Spiegelpaleis op klaarlichte dag zomaar van het strand van het Duineiland wordt opgetild en meegeblazen door een windhoos? Dan komt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken in actie om dit zeer mysterieuze mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

Het Speurboek of dossier bestaat uit het Zeer Geheim Handboek voor agenten van het Ministerie van Zeer Geheime zaken, bewijsmaterialen, foto`s, geluidsfragmenten en filmpjes waarmee de agent de zaak kan oplossen. Sommige bewijzen zitten in het dossier, andere zijn van de Zeer Geheime website van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken af te halen. Je moet het dossier zien als een combinatie tussen een spannend jeugdboek en een speurpuzzel. De zaak moet met jouw hulp opgelost worden.

 

Gegevens

Auteur: Lineke van den Boezem | Illustraties: Michel Maas | Fotografie: Nathalie de Vilder | Vormgeving: Marck van Dooren | Naar een idee van Patz van der Sloot 


Het dossier bestaat uit: Inleidingsbrief, 2 x bewijsmateriaal in ziplock zakje, notitieboekje met antwoorden op de vragen (in code), Zeer Geheim Handboek voor Agenten van het Ministerie v Zeer Geheime Zaken (zw/w, paperback, 144 pagina`s met illustraties), 4 polaroidfoto`s, een visitekaartje (bewijsmateriaal), 22 pagina`s (zw/w) bewijsmateriaal in de vorm van brieven, documenten, krantenartikelen etc en full color poster. 40 pagina`s, film- en geluidsfragementen te downloaden van de bij het boek behorende website. 

 

 

 

© 2012 - 2018 Verhalen*winkel Circuspatz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie